superhero-kid

Te is lehetsz hős!

Nem kell köpeny, szupererő vagy több millió dolláros vagyon ahhoz, hogy te is hős lehess!

Szeretnénk felhívni a figyelmet olyan kezdeményezésekre, amelyekről úgy gondoljuk, hogy segítenek jobbá tenni a világot.

ÉLETHANG Természetvédő és Állatmentő Alapítvány

“Alapítványunk célja a gyáli és Gyál környéki állatok életminőségének javítása, a nem kívánt szaporulatok visszaszorítása, a gyepmesteri telepen élő kutyák mentése, a gondozásunkba került állatok megfelelő elhelyezése, orvosi ellátása és gazdihoz juttatása.

Nem célunk az állatok felelőtlen halmozása, a „mennyiségi típusú” állatmentés. Menhelyünk nincs, a hozzánk került állatokat az alapítványi tagoknál (saját lakásainkban), ismerőseinknél, ideiglenes befogadóknál és panziókban helyezzük el.
Anyagi és egyéb lehetőségeink korlátozottak. Felelősen csak akkor tudunk a magunkhoz venni kutyát vagy cicát, ha felszabadul egy vagy több helyünk és az adott állat számára tudjuk biztosítani az elegendő élelmet és a megfelelő orvosi ellátást. A gondozásunkban lévő kutyák és cicák létszámát minden esetben az alapítvány anyagi kereteihez fogjuk a jövőben is igazítani.

Alapítványunk minden bevételét a rászoruló állatok élelmezési, elhelyezési és állatorvosi költségeire fordítjuk, tagjaink nem kapnak fizetést, vagy bármiféle anyagi juttatást munkájukért.

Bízunk benne, hogy számíthatunk Rátok támogatóként, ideiglenes befogadóként. Rendszeres támogatásotokkal, akár havi 500 forint hozzájárulással életeket menthettek. Ez az összeg nem terheli a családi kasszát, de rendszeressége és több ember összefogása által havi biztos bevételt jelent az alapítványunk számára, amelynek segítségével több állat megmentésére nyílik lehetőségünk.”